Feestelijke Opening Grote Zaal

18 juni 2024

Feestelijke Opening Grote Zaal

Feestelijke Opening van de Verbouwde Grote Zaal van Zorggroep Aelsmeer

Op 18 juni vierde Zorggroep Aelsmeer de feestelijke opening van de compleet verbouwde grote zaal van het Zorgcentrum. De zaal werd geopend door mevrouw Joore, de oudste bewoner van het zorgcentrum, die op 106-jarige leeftijd het lint doorknipte.

Er is de afgelopen weken hard gewerkt om tot dit resultaat te komen. Nieuwe verf, behang, wanden, gordijnen en stoelbekleding. De stoelen zijn namelijk opnieuw bekleed door Zeilmakerij Aalsmeer. Een lokale en duurzame samenwerking. Daarnaast heeft Amber van AB Interiordesign de stijl bepaald met in het achterhoofd de kleuren van Aalsmeer: rood, groen en zwart. Deze kleuren zijn op een subtiele en warme manier teruggebracht in de zaal.

De vernieuwde zaal zal een belangrijke rol spelen in het dagelijkse leven van de bewoners en omwonenden, met ruimte voor gemeenschappelijke activiteiten en sociale evenementen. Zorggroep Aelsmeer zet zich in voor een plezierige leefomgeving en het welzijn van haar bewoners en de vele ouderen in Aalsmeer en omgeving.

Feestelijke opening
Feestelijke opening
Feestelijke opening
Nieuws
De dag van de Zorg

De dag van de Zorg

De dag van de Zorg bij Zorggroep Aelsmeer. Hoe ziet de zorg erg over 10 of 20 jaar uit? Een horloge die jouw gegevens continue doorstuurt naar de zorgverzekering? Samen vliegen we naar een zorgzame toekomst.

Ga naar de inhoud