Tafeltje Dek Je

Tafeltje Dek Je

Goed blijven eten is van levensbelang. Het zorgt voor weerstand vitaliteit en ‘lekker in je vel’ zitten. Wanneer het niet meer lukt om zelfstandig de maaltijd te bereiden is het fijn als het voor u wordt gedaan. Zorggroep Aelsmeer brengt graag vers bereide maaltijden, uit eigen keuken, bij u thuis. U heeft elke dag keuze uit twee menu opties.

Deze voorziening is uiteraard voor ouderen, zieken en gehandicapten die niet in staat zijn om zelf hun maaltijden te verzorgen.

Hoe werkt Tafeltje Dek Je

De maaltijden worden dagelijks vers bereid in de keuken van Zorgcentrum Aelsmeer waarna ze direct bij u thuis worden bezorgd door de vrijwilligers. Bezorging van de maaltijden is mogelijk van maandag tot en met zaterdag en is altijd tussen de middag (11:30 – 12:45 uur).

Op de menulijsten kunt u de maaltijd van uw keuze aangeven. Uiteraard is het ook mogelijk om individuele (dieet) wensen, zoals gemalen voeding en/of dieetmaaltijden, aan te vragen.

“Een gezonde, verse maaltijd.”

Kosten

Afhankelijk van uw inkomen is een korting mogelijk op de maaltijden.

  • Het Hoofdgerecht € 9,25
  • 2-gangen menu € 10,00
  • 3-gangen menu € 10,75

Tafeltje Dek Je aanvragen

Wilt u meer weten over Tafeltje Dek Je (TDJ) of Tafeltje Dek Je aanvragen? Neem dan contact op met coördinator van TDJ via telefoonnummer 0297-326050 of mail naar tdj@zg-aelsmeer.nl

U ontvangt € 3,- korting per maaltijd als u in bezit bent van een Aalsmeerpas. Ligt uw inkomen tussen 125% en 150% van het sociaal minimum dan komt u in aanmerking voor € 1,- subsidie.

Zorggroep Aelsmeer - Thuiszorg Aelsmeer - Tafeltje Dek Je

Onze thuiszorgdiensten

Ga naar de inhoud