Zorgwoningen in Aalsmeer

Zorgwoningen in Aalsmeer

In Aalsmeer zijn verschillende wooncomplexen waar voornamelijk ouderen wonen. Thuiszorg Aelsmeer biedt verpleging, verzorging en hulp bij het huishouden bij mensen thuis. Dit kan zowel in de appartementen die bijvoorbeeld verhuurd worden door Van der Linden als in andere woningen plaatsvinden.  Op onze website bieden wij een verwijzing naar huurwoningen voor senioren.

Veelgestelde vragen over zorgwoningen

Komt Thuiszorg Aelsmeer daar wel zorg leveren?

Zeker. De zorg van Thuiszorg Aelsmeer kan op veel locaties geleverd worden. Wij zijn wel afhankelijk van het  aantal zorgmedewerkers dat beschikbaar is bij het aannemen van nieuwe zorgvragen. Dit maakt dat we niet altijd en overal in Aalsmeer onze Thuiszorg kunnen inzetten. Overleg over zorg aanvragen kan heel makkelijk via telefoonnummer 0297-367681.

Hoe regelt u een woning?

Hieronder vindt u de woningen, informatie over de diverse locaties en de aanvraaggegevens.

Belangrijk om te weten:

De woningen zijn niet van Zorgcentrum Aelsmeer.

Woningen worden toegewezen op basis van:

  • Hoe lang u op de wachtlijst staat én
  • De urgentie in relatie tot uw zorgbehoefte

Hoe regelt u het?

  • U dient zich in te schrijven voor een zorgwoning bij de verhuurder van deze woningen.

De verhuurder is:

Van der Linden Vastgoed BV.
Telefoon: 036-5330077
(Vragen naar afdeling verhuur.)

Huren van de woningen

Voor al deze woningen neemt u contact op met de verhuurder, Van der Linden. In Kudelstaart is het kantoor van de Thuiszorg Aelsmeer in gebouw Nobelhof, waar we ook het inloopcentrum met activiteiten en restaurant faciliteren (Wijkpunt ‘Voor Elkaer’). Voor zorg staat het u vrij de aanbieder te kiezen die bij u past. Thuiszorg Aelsmeer levert passende zorg op verschillende locaties.

Zorgcentrum appartementen

Op de tweede etage van ons Zorgcentrum bevindt zich een aantal zorgappartementen. Dit zijn vooral tweekamerappartementen. De appartementen zijn geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van verpleging en/of verzorging. De benodigde zorg wordt geleverd door medewerkers van deze etage.

Wet Langdurige Zorg

Om in aanmerking te komen voor de appartementen in Zorgcentrum Aelsmeer dient u in het bezit te zijn van een WLZ (Wet langdurige zorg) indicatie. Wilt u samen met uw partner bij ons komen? Wij streven er naar om voornamelijk echtparen samen in de appartementen te verwelkomen die beiden een WLZ-indicatie hebben. Zo dragen wij bij aan het beschikbaar stellen van zorgwoningen aan senioren die een zorgvraag hebben. U kunt deze aanvragen op www.ciz.nl.

Wanneer u een WLZ-indicatie heeft, kunt u zich voor deze woningen op de wachtlijst van Zorgcentrum Aelsmeer laten plaatsen. Dit doet u door zelf contact op te nemen met Zorggroep Aelsmeer. Woont u eenmaal in Zorgcentrum Aelsmeer, dan worden zorg, welzijn, maaltijden en schoonmaak aangeboden op basis van Volledig Pakket Thuis (VPT).

Zorggroep Aelsmeer - Thuiszorg Aelsmeer - Hulp in de huishouding

Meer informatie of aanmelden voor wonen in Zorgcentrum Aelsmeer?

Bekijk de video of neem contact op
Yvon Molenkamp
Telefoon: 0297-820966
E-mail: zorgbemiddeling@zg-aelsmeer.nl

Zorg met verblijf bij Zorggroep Aelsmeer

Ga naar de inhoud