Zorg met verblijf

Zorg met verblijf

Als zelfstandig thuis wonen niet meer gaat is een verhuizing naar een verpleeghuis soms onvermijdelijk. Het kan fijn zijn om te weten dat zorg en begeleiding binnen handbereik zijn. Wij staan voor welzijn en zorg in een warme en herkenbare omgeving. Zorgcentrum Aelsmeer ligt in het centrum van Aalsmeer, prachtig gelegen aan het water en met uitzicht op de Historische Tuin. Aan de voorzijde van het gebouw brengt de levendigheid van de winkelende mensen elke dag afleiding. Er is altijd iets te zien. Zorgcentrum Aelsmeer ligt tegenover de supermarkt(en) en vlak bij de winkelstraat.

Zorg met verblijf bij Zorggroep Aelsmeer

Zorggroep Aelsmeer - Zorg met verblijf - Wonen - Keukenbrigade restaurant - Verse maaltijden

Faciliteiten binnen Zorgcentrum Aelsmeer

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken. Voor veel faciliteiten hoeft u daarom de deur niet uit, maar kunt u terecht binnen Zorgcentrum Aelsmeer. Dagelijks bereid onze keukenbrigade verse maaltijden voor in ons gezellige restaurant. Voor liefhebbers van literatuur biedt onze goed uitgeruste bibliotheek een oase van ontspanning met een scala aan boeken. Laat onze professionele kapster u een frisse look bezorgen in onze kapsalon, waar zorg en stijl hand in hand gaan. Bij Zorgcentrum Aelsmeer streven we naar een veelzijdig aanbod aan diensten voor een aangenaam en passend verblijf.

Begeleide activiteiten bij Zorg met verblijf

Een zangmiddag, een Italiaanse avond, bloemschikken, de Mannensoos. Als u van reuring houdt, bent u bij Zorgcentrum Aelsmeer aan het goede adres. Er is veel te doen. Er zijn regelmatig optredens, lezingen en we organiseren verschillende uitstapjes. Alle afdelingen hebben hun eigen activiteitenbegeleiders die de bewoners goed (leren) kennen en ook speciale activiteiten op de afdeling organiseren.

Wilt u meer weten over de activiteiten? Bekijk ons magazine ‘Voor ons Allemael’.

Ga naar de inhoud