Faciliteiten voor bewoners
en belangstellenden

Faciliteiten voor bewoners en belangstellenden

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken. Voor veel faciliteiten hoeft u daarom de deur niet uit, maar kunt u terecht binnen Zorgcentrum Aelsmeer.

Geniet van dagelijks verse maaltijden in ons gezellige restaurant. Onze keukenbrigade zorgt voor smaakvolle gerechten in een aangename ambiance.

Voor liefhebbers van literatuur hebben we een goed uitgeruste bibliotheek, waar u kunt ontspannen met een breed scala aan boeken, van spannende romans tot informatieve non-fictie.

Onze professionele kapsalon biedt een frisse look, of het nu gaat om een trendy nieuw kapsel, een verfrissende knipbeurt of een specifieke haarbehandeling.

Voor ontspanning en vermaak hebben we een biljarttafel, ideaal om nieuwe mensen te ontmoeten en gezellige momenten te delen. En ook het fietslabyrint is een mooie gelegenheid om actief bezig te zijn in huis.

Bij de pedicure worden uw voeten door professionals onder handen genomen.

Heeft u zin om op stap te gaan? Ga dan mee met één van de georganiseerde uitjes van Reisburo ‘Op Stap’.

Bij Zorgcentrum Aelsmeer streven we naar een breed scala aan diensten voor een aangenaam en passend verblijf. 

Zorggroep Aelsmeer - Thuiszorg Aelsmeer - Casemanagement - Casemanager - Dementie

Zorg met verblijf bij Zorggroep Aelsmeer

Zorggroep Aelsmeer - Thuiszorg Aelsmeer - Hulp in de huishouding

Kapsalon ‘Brianne’

Als je haar maar goed zit… U kent het liedje vast nog wel en in de praktijk werkt het ook zo. Persoonlijke verzorging is een heel belangrijke schakel, daarom bieden we u die graag.

Bewoners van Zorgcentrum Aelsmeer, Beukenhof en Bloemendaele kunnen in Zorgcentrum Aelsmeer naar Kapsalon ‘Brianne’. Deze is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 – 12.00 uur en er gelden gereduceerde tarieven.

Afspraak maken bij de kapper?

Tijdens openingstijden kan dat bij de kapsalon zelf of via de receptie.
Telefoon: 0297–326050.

Meer informatie over het restaurant?

Voor aanmeldingen of meer informatie over ons restaurant kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie op 0297–326050. Wij staan klaar om u verder te helpen.

De pedicure

Heidi Bleij is pedicure en schoonheidsspecialiste. Gediplomeerd diabetische – en reumatische voetbehandeling.

Op donderdagmiddag en vrijdag staat zij voor u klaar om u de zorg en aandacht te geven die u verdient.

 

Zorggroep Aelsmeer - Mensen van de Zorggroep - Dini

Afspraak maken bij de pedicure?

Tijdens openingstijden donderdagmiddag en vrijdagmiddag.
Telefoon: 06-18452681.

Reisburo ‘Op Stap’

Een van de leuke dingen in het leven is natuurlijk een dagje uit. Met ‘Reisburo Op Stap’ kunt u ook echt op stap. Regelmatig worden er uitjes georganiseerd waarbij het vervoer gebeurt met kleine busjes. Bent u afhankelijk van een rolstoel? Dan regelen we dat er ook een begeleider met u meegaat. De kosten van deze uitstapjes wisselen sterk. Dat heeft vooral te maken met de entreekosten. Een dagje Dolfinarium bijvoorbeeld, is veel duurder dan een bustochtje door Amsterdam.

Wilt u op de hoogte blijven van alle uitstapjes? Dat kan. Meld u aan per e-mail bij iharting@zg-aelsmeer.nl en ontvang voortaan de nieuwsbrief met het afwisselende programma.

Alle uitstapjes vertrekken vanaf Zorgcentrum Aelsmeer. Wanneer het niet mogelijk is om naar Zorgcentrum Aelsmeer te komen dan bestaat de mogelijkheid om u thuis op te halen. Het instaptarief voor deze service bedraagt € 3,- als u binnen de gemeente Aalsmeer woont. Woont u buiten deze regio, dan is het instaptarief € 4,- voor regio Kudelstaart en € 5,- voor regio Hoofddorp en Uithoorn.

Mochten er lunchpakketten meegaan met een uitstapje, dan kun u deze bestellen voor € 7,50 per persoon. Hiervoor krijgt u netjes verpakt in een doos: 2 bolletjes, ontbijtkoek, fruit en melk/karnemelk.

Dankzij de bijdragen van de Stichting Vrienden van Zorggroep Aelsmeer is het mogelijk om Reisburo ‘Op Stap’ aan te bieden.

Zorggroep Aelsmeer - Zorg met verblijf - Begeleide activiteiten - Rolstoelfiets - SAM - Medium

Contact

Reisburo ‘Op Stap” is bereikbaar op:
Maandag, woensdag- en vrijdagochtend tussen 09:00 en 12:00 uur.
Telefoon: 0297-326050
E-mail: iharting@zg-aelsmeer.nl

 

Medische afspraken

Het ‘Reisburo Op Stap’ heeft twee auto’s voorhanden, beiden geschikt voor rolstoelvervoer. Daarbij zijn er diverse vrijwilligers waarop een beroep gedaan kan worden.

Voor medische- en paramedische afspraken zoals artsen, fysiotherapie, tandarts en pedicure bezoeken kunnen wij vervoer inplannen. Bezoeken aan familie, markt en winkelen valt helaas niet meer onder de mogelijkheden

Het instaptarief is € 3,- en het standaardtarief bedraagt € 0,60 per kilometer, ongeacht het aantal kilometers dat u wenst te reizen.

Maak indien mogelijk uw wens enkele dagen van tevoren kenbaar. Op die manier heeft ‘Reisburo Op Stap’ tijd om uw aanvraag te verwerken en een chauffeur in te zetten. Weet u uw afspraak enige weken van tevoren? Dan kunt u die ook al laten inplannen.

Ga naar de inhoud