Begeleide activiteiten

Begeleide activiteiten bij Zorggroep Aelsmeer

Bij Zorggroep Aelsmeer geloven we dat stilzitten niemand ten goede komt. Daarom bieden we talloze mogelijkheden om deel te nemen aan boeiende activiteiten. Ons gevarieerde programma, dat vrijwel dagelijks wordt aangeboden, staat garant voor een levendige en plezierige tijd. Het uitgangspunt is altijd dat de bewoner zelf bepaalt aan welke activiteit hij of zij deelneemt.

Ons toegewijde team van activiteitenbegeleiders staat klaar om de wensen van de bewoners te inventariseren. Op basis daarvan ontwikkelen en organiseren we passende activiteiten die aansluiten bij de individuele voorkeuren. We streven ernaar om specifieke wensen te vervullen en kijken naar diverse mogelijkheden.

Om dit te realiseren, stellen bewoners samen met onze activiteitenbegeleiders een persoonlijk weekprogramma op. Hierin worden niet alleen de gewenste activiteiten opgenomen, maar is er ook ruimte voor persoonlijke gesprekken of bijvoorbeeld een boodschap doen met een vaste bezoekvrijwilliger.

Aanbod van begeleide activiteiten

Hieronder vindt u een selectie uit ons aanbod van activiteiten, die plaatsvinden in de gezellige activiteitenruimte of de Grote Zaal van Zorgcentrum Aelsmeer. Ontdek en geniet van het diverse programma dat we met zorg voor u hebben samengesteld!

  • Creatieve activiteiten
  • Geheugentraining
  • Bewegen
  • Spel- en zangmiddagen
  • Optredens van koren of muziekgezelschappen
  • Filmmiddagen of lezingen
  • Salon
  • Weeksluiting/kerkuitzending
Zorggroep Aelsmeer - Dagbesteding

Meer informatie over begeleide activiteiten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hoofd Activiteitenbegeleiding van Zorggroep Aelsmeer:
Wilma Groenenberg
Telefoon: 0297-326050
E-mail: welzijn@zg-aelsmeer.nl 

Begeleide activiteiten buiten Zorgcentrum Aelsmeer

Naast deze interne activiteiten werken we ook samen met verschillende (kerkelijke) organisaties en vrijwilligers om een gevarieerd activiteitenaanbod te realiseren. Zo is een van de mogelijkheden om met vrijwilligers van stichting SAM naar buiten te gaan voor een wandeling of om te fietsen met de rolstoelfiets.

Voor extra persoonlijke aandacht laat contactclown Toet voelen dat iedere bewoner er mag zijn.

 

Zorggroep Aelsmeer - Zorg met verblijf - Begeleide activiteiten - Rolstoelfiets - SAM - Medium

Zorg met verblijf bij Zorggroep Aelsmeer

Ga naar de inhoud