Zorgwoningen

Het is zover. U wilt graag uw intrek gaan nemen in een woning waar zorg dichtbij is, waar u zelfstandig maar vertrouwd en veilig kunt leven. In Aalsmeer is dat mogelijk op meerdere locaties. Maar wanneer u wilt meegenieten van de gezelligheid en faciliteiten van het Zorgcentrum Aelsmeer of Mijnsheerlijckheid in Kudelstaart kunt u zich het beste aanmelden voor een van de woningen op deze pagina.

Komt Thuiszorg Aelsmeer daar wel zorg leveren?
Zeker. De zorg van Thuiszorg Aelsmeer kan op alle locaties geleverd worden. Zorg aanvragen kan heel makkelijk via telefoonnummer 0297-367681.

Hoe regelt u een woning?
Hieronder vindt u de woningen, informatie over de diverse locaties en de aanvraaggegevens.

Belangrijk om te weten:
* De woningen zijn niet van het zorgcentrum.
* Maar er zijn wel een aantal woningen in het zorgcentrum te Aelsmeer.

Woningen worden toegewezen op basis van:
* Hoe lang u op de wachtlijst staat én
* De urgentie in relatie tot uw zorgbehoefte

Hoe regelt u het?
* U dient zich in te schrijven voor een zorgwoning bij de verhuurder van deze woningen.

De verhuurder is:
Van der Linden Vastgoed BV.
Telefoon: 036-5330077
(Vragen naar afdeling verhuur.)

 

 

 


Woningen
Voor al deze woningen neemt u contact op met de verhuurder. Zorgcentrum Aelsmeer heeft een nauwe samenwerking met deze wooncomplexen. In Kudelstaart zit het kantoor van de Thuiszorg in gebouw Nobelhof, waar we ook het inloopcentrum en het restaurant faciliteren (Wijkpunt ‘Voor Elkaer’). Voor zorg staat het u vrij de aanbieder te kiezen die bij u past, u kunt die zoeken op de website van zorgkaartnederland.nl. Thuiszorg Aelsmeer levert zorg op alle locaties.

Bekijk hier de verschillende locaties


Uitzondering; het Zorgcentrum Aelsmeer

Appartementen tweede etage
Op de tweede etage van ons Zorgcentrum bevindt zich een aantal zorgappartementen. Dit zijn vooral tweekamerappartementen. De appartementen zijn geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van verpleging en/of verzorging. De benodigde zorg wordt geleverd door medewerkers van deze etage.

WLZ
Om in aanmerking te komen voor de appartementen in het zorgcentrum dient u in het bezit te zijn van een WLZ (Wet langdurige zorg) indicatie. Wilt u samen met uw partner bij ons komen? Om in de toekomst de hoogkwalitatieve zorg te blijven verlenen is het beleid van het Zorgcentrum dat u beiden een WLZ-indicatie dient te hebben. U kunt deze aanvragen op www.ciz.nl.

Wanneer u een Wlz-indicatie heeft, kunt u zich voor deze woningen op de wachtlijst van het Zorgcentrum laten plaatsen. Dit doet u door zelf contact op te nemen met Zorgcentrum Aelsmeer. Woont u eenmaal in het Zorgcentrum, dan worden zorg, welzijn, maaltijden en schoonmaak geboden op basis van Volledig Pakket Thuis (VPT).

Meer informatie of aanmelden voor wonen in het Zorgcentrum Aelsmeer?
Yvon Molenkamp
Telefoon: 0297-326050
E-mail: ymolenkamp@zg-aelsmeer.nl 

zelfstandig-appartement  Zorgappartementen-aalsmeer