VACATURE

Wijkverpleegkundige

Aalsmeer

16 - 24 uur

€ 3256 - € 4370

Wijkverpleegkundige

Hou jij van vrijheid, zelfstandigheid en flexibiliteit? Geef je graag persoonlijke aandacht aan cliënten thuis? Dan is deze vacature bij Zorggroep Aelsmeer vast iets voor jou.

Wie zijn wij?

Zorggroep Aelsmeer biedt zorg en begeleiding aan ouderen in Aalsmeer en Kudelstaart. De organisatie bestaat uit: Zorgcentrum Aelsmeer, Thuiszorg Aelsmeer, Ontmoetingscentra en dagbesteding en de maaltijdservice van Tafeltje Dek Je. Met ruim 330 medewerkers en evenzoveel vrijwilligers wordt aan ongeveer 100 intramurale cliënten en ruim 500 thuiswonende cliënten zorg en begeleiding geboden. In de organisatie kennen wij elkaar goed, dankzij korte lijnen en een goede afstemming in de keten van zorg voor ouderen. Samen met familie en de vrijwilligers besteden wij veel aandacht aan het welzijn van onze cliënten. 

Wat ga je doen als Wijkverpleegkundige?

Als wijkverpleegkundige werk je met een vaste groep collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat het team goed draait en dat jullie de juiste zorg leveren. Je bepaalt samen met je cliënt welke zorg hij of zij nodig heeft. Zo bouw je een (h)echte band op. Buiten je team ben je ook in contact met andere disciplines van de organisatie. De lijnen zijn kort waardoor je snel kunt schakelen. Allemaal in het belang van goede kwaliteit van zorg. Als Wijkverpleegkundige heb jij een coachende en aansturende rol naar je teamcollega’s en je kunt zelf terugvallen op het Hoofd Extramuraal. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het totale pakket aan zorg in jullie buurt. Je hebt daardoor veel invloed op je eigen werk.

Wie ben jij?

  • Je hebt oog voor de cliënten en je bent sociaal vaardig. Je weet het vertrouwen te winnen van de bewoners en je werkt op een collegiale wijze.
  • Je hebt minimaal een afgerond HBO-V diploma en BIG geregistreerd.
  • Zelfstandig werken en het dragen van verantwoordelijkheid is voor jou geen probleem.
  • Je beschikt over een rijbewijs, auto is beschikbaar voor externe bezoeken.
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgeven.

Wat bieden wij jou?

  • Een vast contract van 16 – 24 uur per week.
  • Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen via opleidingen, cursussen en/of specialisatie.
  • Keuze uit secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, aanschaf mobiele telefoon of computer.
  • De mogelijkheid om op kosten van Zorggroep Aelsmeer een keer per week te zwemmen of fitnessen.
  • Laptop en smartphone in bruikleen.

Enthousiast? Solliciteer nu!

Ben je na het lezen enthousiast geworden over de vacature? Stuur je CV HRM@zg-aelsmeer.nl.

Heb je vragen of wil je wat meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Hoofd Extramurale Thuiszorg, Herman Behagel, via 0297-326050.

Solliciteer nu voor:
Wijkverpleegkundige

Selecteer bestand(en)Geen bestanden geslecteerdGeaccepteerde bestanden: txt, asc, c, cc, h, srt, pdf, doc, docx, odt. Max. bestandsgrootte: 10 MB

Selecteer bestand(en)Geen bestanden geslecteerdGeaccepteerde bestanden: txt, asc, c, cc, h, srt, pdf, doc, docx, odt. Max. bestandsgrootte: 10 MB

AVG *

Ga naar de inhoud