Zorggroep Aelsmeer zoekt vrijwilligers 

Alle afdelingen en locaties van Zorggroep Aelsmeer werken graag met vrijwilligers. Vrijwilligers geven de extra ondersteuning die nodig is om een fijnere en betere kwaliteit van zorg te bieden. En die verdient toch iedereen? U hulp wordt erg gewaardeerd. Voor onze vrijwilligers organiseren we o.a. een informatiebijeenkomst, eindejaar borrel en u ontvangt jaarlijks een attentie. Wij hopen dat u leuke contacten kan opbouwen en het vrijwilligerswerk u voldoening geeft. 

Contact

Wilt u meer weten? Schroom dan niet en neem contact op met Tanja Eichholtz.
teichholtz@zg-aelsmeer.nl

Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag -en vrijdag ochtend (08.00 – 16.30 uur)
Telefoon: 0297-326050

 

Vacatures vrijwilligers:


Gezamenlijk dineren

In Zorgcentrum Aelsmeer zijn wij op zoek naar vrijwilligers die tussen de middag willen assisteren bij de warme maaltijd, het diner voor de bewoners.
Er wordt met een kleine groep bewoners gezamenlijk de warme maaltijd gegeten in een huiskamer. Deze maaltijden worden vers bereid in de keuken van het zorgcentrum.
We vragen u om te helpen met tafeldekken, de maaltijden klaarzetten en soms het eten klein snijden en indien u dat wilt, kunt u soms ook helpen met het eten geven aan één van de bewoner.
Maar het voornaamste is dat u bijdraagt aan de gezelligheid tijdens het eten, doormiddel van een praatje met de bewoners.

Het diner is dagelijks van 11.30 – 13.00 uur.
In overleg bepalen we welke dag u het beste uitkomt.