VACATURE

Casemanager dementie

Aalsmeer

24 – 32 uur

€ 2938 – € 4264

Casemanager dementie

Als casemanager dementie zet jij je in voor onze cliënten met dementie en dat zij zo lang mogelijk thuis kunnen wonen, met kwaliteit van leven. Zie jij dit als een uitdaging waar je naar zocht? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!

Wie zijn wij?

Zorggroep Aelsmeer biedt zorg en begeleiding aan ouderen in Aalsmeer en Kudelstaart. De organisatie bestaat uit: Zorgcentrum Aelsmeer, Thuiszorg Aelsmeer, Ontmoetingscentra en dagbesteding en de maaltijdservice van Tafeltje Dek Je. Met ruim 330 medewerkers en evenzoveel vrijwilligers wordt aan ongeveer 100 intramurale cliënten en ruim 500 thuiswonende cliënten zorg en begeleiding geboden. In de organisatie kennen wij elkaar goed, dankzij korte lijnen en een goede afstemming in de keten van zorg voor ouderen. Samen met familie en de vrijwilligers besteden wij veel aandacht aan het welzijn van onze cliënten. 

Wat ga je doen als Casemanager dementie?

Het begeleiden en ondersteunen van cliënten met dementie en diens naasten, waardoor de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig en verantwoord thuis kan blijven wonen met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Het in kaart brengen van de zorgvraag en het coördineren en realiseren van samenhangende zorg en ondersteuning voor de cliënten met dementie. Hierbij wordt gekeken naar de balans tussen draagkracht en draaglast van de cliënt en diens naasten.

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO diploma (zoals HBO-V of HBO social work).
 • Je hebt een aanvullende opleiding tot casemanagement dementie of de bereidheid deze te gaan volgen
 • Je hebt affiniteit met mensen met dementie en hun naasten
 • Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een teamplayer
 • Je bent proactief en een netwerker
 • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal (woord en geschrift)

Wat bieden wij jou?

 • Een vast contract voor 24 -32 uur per week.
 • Salaris conform de CAO VVT. Je wordt ingeschaald in FWG 50.
 • Volop kansen om je verder te ontwikkelen via opleidingen, cursussen en/of specialisatie.
 • Keuze uit secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, aanschaf mobiele telefoon of computer.
 • De mogelijkheid om op kosten van Zorggroep Aelsmeer maandelijks € 15,- te declareren voor een sportactiviteit om lekker fit te blijven.

Enthousiast? Solliciteer nu!

Ben je na het lezen enthousiast geworden over de vacature? Stuur je CV HRM@zg-aelsmeer.nl.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Herman Behagel, hoofd extramurale zorg, via 0297-236050 of 0610091401 of Yvon Molenkamp, casemanager dementie, via 0297-820966.

Solliciteer nu voor:
Casemanager dementie

Selecteer bestand(en)Geen bestanden geslecteerdGeaccepteerde bestanden: txt, asc, c, cc, h, srt, pdf, doc, docx, odt. Max. bestandsgrootte: 10 MB

Selecteer bestand(en)Geen bestanden geslecteerdGeaccepteerde bestanden: txt, asc, c, cc, h, srt, pdf, doc, docx, odt. Max. bestandsgrootte: 10 MB

AVG *

Ga naar de inhoud