Instellingskok

32 – 36 uur per week

Ben je een gemotiveerde kok en op zoek naar een baan waar je iets kan betekenen voor onze bewoners? Deel je onze visie dat vers koken, gezond eten en drinken bijdraagt aan het welbevinden van onze bewoners? En wil je werken in een kleinschalige en persoonlijke organisatie waar je jezelf kunt zijn? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wie zijn wij?

Zorgcentrum Aelsmeer ligt midden in het dorp Aalsmeer en heeft drie zorgafdelingen, een eigen wasserij, keuken en de Tafeltje Dek Je voorziening. Daarnaast zijn Thuiszorg Aalsmeer en de inloop- en ontmoetingscentra onderdeel van de organisatie. Met ruim 330 medewerkers en evenzoveel vrijwilligers wordt aan ongeveer 100 intramurale cliënten en ruim 600 thuiswonende cliënten zorg en begeleiding geboden.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s werk je aan de voorbereiding, bereiding en uitgifte van zo’n 200 verse maaltijden voor onze bewoners in het Zorgcentrum. Hierbij houd je rekening met de wensen van onze bewoners. Daarnaast ben je samen met je collega’s verantwoordelijke voor het reinigen van de werkruimte, keukenapparatuur en materialen. Het is belangrijk dat je rekening houd met de eisen die worden gesteld aan de HACCP richtlijnen en hygiënisch werken.

Wie ben jij?

Je bent sociaal vaardig en stressbestendig. Je weet goed prioriteiten te stellen en kan goed schakelen. Het uitvoeren van meerdere taken tegelijk is voor jou geen probleem. Daarnaast beschik je over:

  • Werk- en denkniveau op minimaal MBO 3 niveau.
  • Je hebt oog voor hygiëne.
  • Je bent om het weekend beschikbaar van 07:00-15:30 uur.
  • Zelfstandig werken en het dragen van verantwoordelijkheid is voor jou geen probleem.
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgeven.

Wat bieden wij jou?

Voor Zorgcentrum Aelsmeer is het van belang om te zorgen voor onze cliënten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een tijdelijk contract van 32-36 uur per week (verdeeld over meerdere werkdagen) met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een maandsalaris conform CAO VVT FWG 35 van € 2.200,70 tot € 2.937,68 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling op basis van ervaring en opleiding.
  • Een uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, fitness, aanschaf mobiele telefoon of computer.

Enthousiast? Solliciteer nu!

Ben je na het lezen enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan voor 12 december 2022 met je motivatiebrief en CV via pz@zg-aelsmeer.nl onder vermelding van het vacaturenummer 29. Wij zullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen drie werkdagen contact met je opnemen. Bij gebleken geschiktheid zullen we in overleg referentie inwinnen bij voormalige werkgevers en indien van toepassing gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. Heb je vragen of wil je wat meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Voedingscoördinator: Edwin den Hartog, via 0297-326050.