Extra faciliteiten

Als je haar maar goed zit… U kent het liedje vast nog wel en in de praktijk werkt het ook zo. Persoonlijke verzorging is een heel belangrijke schakel, daarom bieden we u die graag. U kunt in het zorgcentrum gebruik maken van diverse extra faciliteiten.

Kapsalon ‘Brianne’

Bewoners van Zorgcentrum Aelsmeer, Beukenhorst en Bloemendaele kunnen in het zorgcentrum naar Kapsalon ‘Brianne’. Deze is geopend van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur en er gelden gereduceerde tarieven.

Afspraak maken?
Tijdens openingstijden kan dat.
Bij de kapsalon zelf of via de receptie.
Telefoon: 0297-326050.

De pedicure
Heidi Beleij is pedicure en schoonheidsspecialiste.
Gediplomeerd diabetische – en reumatische voetbehandeling.
Donderdagmiddag en vrijdag.

Afspraak maken?
Telefoon: 06-18452681.
E-mail: info@heidibleij.nl

Linnenkamer
Zorgcentrum Aelsmeer heeft een eigen linnenkamer. De eigen linnendienst verwerkt alles wat machinaal gewassen kan worden. Na een werkdag ontvangen de bewoners de was weer schoon terug. Voor kleding die gestoomd moet worden dient de bewoner zelf zorg te dragen. Het gebruik van de linnenkamer wordt helaas niet vergoed uit de WlZ. De was service valt daarom onder uw eigen bijdrage.

Tarieven per maand
Voor de actuele tarieven kunt u contact op nemen met de cliënten administratie

Merken van kleding
Kleding zonder merkjes kunnen niet gewassen worden door onze linnenkamer. Nieuwe bewoners kunnen wel hun kleding laten merken. Bent u al bewoner? Dan kan uw nieuwe kleding ook gemerkt worden.
Ook voor deze actuele tarieven kunt u contact op nemen met de cliënten administratie